در حال بارگذاری
۸ مرداد ۱۳۹۸
word
116 kb
10
35 بازدید
۲,۰۰۰ تومان
خرید

فهرست مطالب

تقلبات در مواد غذایی
انواع تقلب درشیر
افزودن کرومات وبی کرومات پتاسیم درشیر
تقلب در کره
اضافه کردن چربی های حیوانی و نباتی (مانند مارومارین)در کره
تقلبت های در ادویه
تقلب در زعفران
تقسیم بندی انواع تقلب
شناسایی وکشف تقلب
تقلب در فر اورده های غلات
تقلب در نان
تقلب در ماکارانی ورشته
تقلب در فر اورد ه های گوشتی
تقلب در گوشت قرمز
تقلب در ماهی ومرغ
تقلبات در لواشک
تقلبات در شکلات
تقلب در ابلیمو
کدام دسته از موادغذایی بیشتر در معرض تقلب هستند؟

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید 02645340413.

 برچسب ها: