تحقیق فرآوری تولید آبلیمو


در حال بارگذاری
۱۳ اسفند ۱۳۹۶
۵,۰۰۰ تومان
خرید

تکنولوژی تولید و تهیه آبلیمو
میوه لیمو ترشی که توسط واحد خرید مواد اولیه کارخانه خریداری شد پس از تحویل به کارخانه در سیلوی لیمو تخلیه می شود و در صورتی که سیلوی لیمو کاملا پر از لیمو باشد و یادر صورت عدم وجود سیلوی لیمو ،لیمو ترش در فضای باز و در معرض نور آفتاب تخلیه میشود.
اگر خطوط تولید آبلیمو به هر دلیلی متوقف باشد ، نگهداری میوه لیمو ترش در سیلوی لیمو ترش بهتر می باشد چون امکان رسیدن اکسیژن هوا به لیمو ها بهتر صورت می گیرد . اگر بخواهیم لیموها را در معرض نور آفتاب نگهداری کنیم برای آنکه به لیمو ها ی زیرین اکسیژن هوا برسد و همچنین از کپک زدگی جلوگیری شود باید لیموها را در یک فضای باز بگسترانیم و لیموها را زیر و رو کنیم تا اینکه همه قسمتهای لیمو ترش در معرض نور آفتاب قرار گیرد. مدت زمان نگهداری میوه لیمو ترش در معرض نور آفتاب بسته به واریته میوه ( که پوست میوه نازک یا کلفت باشد) نباید بیشتر از 24الی 48ساعت بیشتر طول بکشد تا اینکه درصد آب دهی میوه پایین نیاید .

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید 02645340413.