تحقیق اسرار خوراکی ها
تحقیق اسرار خوراکی ها
غذا چیست ؟
بیست سال پیش دانشمندان ارزش غذا را منحصر به حرارتی که در موقع سوختن ایجاد میکند میدانستند و معتقد بودند که میتوان مواد مورد لزوم بدن انسان را خلاصه کرد و در یک حجم کوچک جمع نمود و اینطور پیشبینی میکردند که در اواخر قرن حاضرغذ ای انسان به صورت حب و قرصی درمیآید و تمام آشپز خانه ها تعطیل شده و خانمها از زحمت غذا پزی آسوده خواهند شد.
در موقع ساختن خانه مهندسین مجبور نخواهند شد محلی را برای مطبخ و گوشهای را برای مستراح در نظر گیرند و آنچه به صورت حب و قرصی خورده میشود تماماً جذب بدن شده و فضولاتی باقی نمیگذارد، دیگ و سه پایه و سایر لوازم خوراکپزی از اثاث خانه حذف خواهد شد و سرویسهای غذاخوری و کرد و چنگال در موزهی آثار عتیقه قرار خواهند گرفت.
هرکس روزانه چند قرص کوچک که محتوی حرارت لازم و کافی برای اعمال زندگانی اوست میخورد و تا روز بعد به غذایی دیگر احتیاج نخواهد داشت…
نوع فایل: ورد قابل ویرایش word doc
تعداد صفحات: 40صفحه
قیمت: 10000تومان
فهرست مطالب
اسرار خوراکی ها 1
اول خودشناسی؛ بعد خداشناسی 4
غذا چیست؟ 5
فواید خودشناسی 6
عوامل غذایی 6
میکربها بدون جهت متهم شدهاند. 6
استعداد بیماری یعنی چه؟ 7
بیماری سل 7
تغذیه سلامت بخش 7
خودشناسی توأم با غذاشناسی 8
میوهها و سبزیها 8
ارتباط ما با غذا 8
میوهها و سبزیهای معجزه دار 8
خوراک اصلی انسان چیست ؟ 9
فواید تربت 9
انسان همه چیز خوار 9
نگاهی به حیوانات 10
گوشتخواری 10
انسان میوه خوار 10
چگونگی آرواره و دندانها 11
دستها و ناخنها 12
چگونگی معده و روده ها 12
بزرگترین سند علمی 13
خلاصه 13
خاصیت تحریکی گوشت 13
مضار گوشت 14
گوشت را نمی توان یک غذا دانست 16
چگونگی جذب مواد گوشتی 19
آزمایش شیمیایی گوشت 19
مضارچربی حیوانی 20
مواد معدنی گوشت 21
بیلان گوشت 21
تعفن گوشت 21
زندگی آدمخوارها و اسکیموها 22
آدمخوارهای آفریقای مرکزی 22
معذرت 23
نظریهی قدما در بارهی گوشت 23
مصریان قدیم 23
تغییراتی که در اسکلت انسان پیدا شده است 23
آیا این هیکل انسانی است که ما داریم 24
باز هم از عقاید قدما 24
چگونه باید گوشت را خورد؟ 24
تغذیهی تنبلانه 25
نگاهی به غریزهی انسانی 25
آیا انسان همه چیز خوار است؟ 25
تولید سیم در گوشت 26
غذای زنده 26
انسان گوشتخوار 26
کشتارگاه 27
فواید گوشت 29
کثرت نفوس 29
هدف اسلام 29
غذای مغز 29
دلایل دیگر 30
رد دلایل فوق 30
آیا مواد سفیده ای بهتر جذب نمیشود؟ 30
بیماریهای ناشی از گوشت 32
بیماری قند 32
عمل لوزالمعده 32
گرسنگی بیماران قند 32
چرا به بیماران قند گوشت میدهند؟ 32
معالجه مرض قند 33
جوانه جو 33
پیاز 33
آب سیب زمینیترشی 34
در مرض قند، خون بسیارترش میشود 34
مرض پیری 34
سرطان 35
بیماریهای دیگر 35
با من از شفاخانهی ژونکث برن دیدن کنید 35
مسلولین 35
امراضی قلبی، کبدی و کلیوی 36
سرطان 36
حالا برویم به سراغ مؤسسه گالیوالریو 36
ضرر کلسترل 36
از نظر عواطف و وجدان 39
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید 02645340413.