بررسی غذاهای تخمیری سنتی در ایران


در حال بارگذاری
۱۴ خرداد ۱۳۹۷
۵,۰۰۰ تومان
خرید

فایل ورد قابل ویرایش در 80 صفحه فهرست بندی شده

بررسی غذاهای تخمیری سنتی در ایران با مقدمه ای در مورد عناوین زیر به عنوان فصل

تغذیه

تغذیه در اسلام

تاریخچه نگهداری مواد غذایی

اصول تغذیه در ایران قدیم

غذاهای تخمیری

 

فهرست مطالب
فصل اول: تغذیه    1
مقدمه:    2
تاریخچه تغذیه    4
تغذیه سالمندان    6
تغذیه کودکان و نوجوانان    7
سوءتغذیه    8
کاهش بهره هوشی کودکان    8
فصل دوم: اصول تغذیه از دیدگاه اسلام    10
مقدمه    11
اهمیت تغذیه    11
تغذیه در قرآن کریم    12
قرآن کریم در سوره عبس آیه 24 چنین می فرماید:    12
و نیز در سوره اعراف آیه 31 می فرماید:    12
تاثیر تغذیه بر اخلاق و رفتار    14
تأثیر غذا و تغذیه بر اخلاق و رفتار    15
چگونگی اثرپذیری روح و دل انسان از خوراک    18
دعا در هنگام غذا خوردن    19
گروه های غذایی مفید در قرآن    19
گوشت ها (پروتئین ها)    19
تخم مرغ    21
نان، غلات، حبوبات و دانه ها    21
میوه ها و سبزی ها    22
شیر و لبنیات    23
زمان غذا خوردن    24
میزان خوردن غذا    25
آداب غذا خوردن    27
آداب بعد از غذا خوردن    29
آداب آشامیدن    29
فصل سوم: تاریخچه نگهداری مواد غذائی    31
مقدمه    32
روش های نگهداری مواد غذائی به روش سنتی    33
نگهداری موادغذائی یه روش چال کردن درخاک    34
نگهداری مواد غذائی به روش قرار دادن در یخ    35
نگهداری مواد غذائی به روش آویزان کردن اغذیه بدیوار یا سقف    35
نگهداری مواد غذائی بطریق قراردادن آنها در زیرزمین های خنک و دور از نور    35
نگهداری مواد غذائی به روش خشک کردن    35
نگهداری مواد غذائی با استفاده از سرما    37
روش های ترشی گذاشتن ونمک زدن و دود دادن    37
استفاده از نمک در رابطه با جلوگیری از فساد میکربی:    37
اثر روی خصوصیات فیزیکی:    37
موارد مختلف استفاده از نمک در نگهداری بعضی از مواد غذائی:    38
روش نگهداری مواد غذائی به روش قورمه کردن    38
روش نگهداری مواد غذایی در گذشته:    40
فصل چهارم: اصول تغذیه در ایران قدیم    42
مقدمه:    43
روش تغذیه گذشته و امروز    45
مقایسه سفره‌های غذایی قدیم و امروز    46
مصرف نوشیدنی‌های سنتی    47
غذاهای سنتی بر اثر زیاد سرخ شدن سرطان زا بودند    48
تغذیه ما سالم تر است یا تغذیه قدیمی ها؟    48
زود شام خوردن :    49
استفاده از موادغذایی تازه:    49
مصرف زیاد نمک:    50
مصرف نوشیدنی های سنتی:    50
در کنار هم غذاخوردن:    50
سرخ کردن بیش از حد موادغذایی:    51
مصرف کمتر گوشت قرمز:    51
مصرف بیشتر نان:    51
فصل پنجم: غذاهای تخمیری    53
مقدمه    54
عمل تخمیر چیست؟    54
تخمیر الکلی    54
تخمیر واقعی یا حقیقی    55
شدت تخمیر و اندازه گیری آن    56
سازوکار تخمیر    57
مخمرها    58
تغییرات میکروبی در ماده غذایی    60
ترتیب تجزیه مواد    61
عوامل کنترل کننده تخمیر    61
تخمیرهای غذایی    61
چرا باید غذاهای تخمیر شده بخوریم؟    62
چرا غذاهای تخمیر شده در برنامه غذایی مان جایی ندارند؟    63
امتیاز فرآورده‌های تخمیری    63
فواید غذاهای تخمیر شده چیست؟    64
ایمنی بدن با غذاهای تخمیر شده!    65
غذاهایی کم هزینه اما مفید    65
غذای تخمیر شده چیست؟    66
چرا غذاهای تخمیر شده در برنامه غذایی مان جایی ندارند؟    67
فواید غذاهای تخمیر شده چیست؟    67
با موارد اساسی آشنا شوید    68
چگونه غذاهای تخمیر شده را وارد برنامه غذایی خود کنیم    68
رابطه مشکلات روحی و غذاهای تخمیری    68
مزایای تغذیه‌ای استفاده از شیرینی تخمیری در مقایسه با کیک    69
غذا های سنتی تخمیری    70
منابع:    72

 

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید 02645340413.